Ung tvåbarns mamma ♥

Jag bor tillsammans med min sambo/fästman Fredrik.
Vi har vart tillsammans sen 2006 och förlovade oss 2008.
Vi fick en liten son vid namn Ted den 23September 2011♥
och en liten tjej vid namn Eliis den 9Juli 2014 ♥
Skriver om allt ifrån min vardag, mamma livet, barnen och lite till.

Sy eller Fixa spjälsäng?!?

Publicerad 2011-06-30 15:30:17 i Allmänt,

Ja då har mamma och lillasyster vart förbi här idag. Vi åkte till okq8 en snabbis och fixade ett tankkort till mamma medans mina två första maskiner var igång sedan lämnade hon av mej och åkte vidare på några ärenden och jag ska snart gå ner till tvättstugan igen för att vika den torra tvätten och sen får jag väl försöka syselsätta mej på något sätt då Fredrik är på väg hem men ska sedan åka iväg och golfa med Johnny sen. Antagligen är jag bara hemma eller så ringer jag till pappa eller fredriks mamma å frågar om man kan komma upp och låna symaskinen eller så sätter jag mej på balkongen och börjar hand slipa spjälsängen så man kommer nån vart med det oxå, Det är ju bara 12veckor kvar tills plutten kommer å den vill man ju ha färdig i bra tid så man slipper stressa sen :)  jaja jag får se vad jag orkar göra ;P

Tvättstugan!

Publicerad 2011-06-30 10:16:43 i Allmänt,

Mamma ringde när jag låg och sträkte lite på mej i sängen, hon och min lilla syster Denisé kommer komma hit sen å hällsa på en snabbis.. Jag har precis nu käkat upp frukosten och ska snart springa ner till tvättstugan och se om dom före mej är klara så man kan börja tvätta lite tidigare, det skulle ju vara kanon =) .. Hoppas hoppas..


Uppdate: F*n den var inte ledig, jaja då får jag vänta tills min tid börjar men det är inte såå länge kvar till dess.

KLIPPKLIPP

Publicerad 2011-06-29 23:11:42 i Allmänt,

Nu vart det kväller..

Älsklingen tyckte att jag hade vart duktig
och att det vart fint =)  Alltid kul å höra.

Nu ropar snart sängen å det ska bli så skönt å lägga sig i en ren bäddad säng och så är man ny duschad oxå å det är en sån underbar kännsla =). Älsklingen hjälpte mej byta sängkläder när han kom hem från fotbollsmatchen så jag slapp göra allt. Och så vart jag så sugen på att klippa mej lite så har tunnat ut mitt hår lite nu, Jag brukar behöva göra det ca 4ggr under sommaren då man har så otroligt tjockt hår så det blir himla varmt annars. Skulle dock vilja klippa mej väldigt kor men får inte för Fredrik så jag funderar på att klippa axellångt iaf så det inte är så mkt skötsel på det hela. Det är en tanke å fundera på =)


Hela handfatet vart fult utav hår. Nu när jag känner efter tunnade jag nog
ut det ganska mkt ;P Men det är inte hela världen men det är synd att man
inte kan tunna ut i hårbotten, ska nog gå till en frisör nångågn så dom får
fixa det år mej...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela