Ung tvåbarns mamma ♥

Jag bor tillsammans med min sambo/fästman Fredrik.
Vi har vart tillsammans sen 2006 och förlovade oss 2008.
Vi fick en liten son vid namn Ted den 23September 2011♥
och en liten tjej vid namn Eliis den 9Juli 2014 ♥
Skriver om allt ifrån min vardag, mamma livet, barnen och lite till.

BB Live kl 21.00

Publicerad 2011-02-27 19:36:07 i Allmänt,

Då har man jobbat idag oxå.. Nu igentligen skulle vi snart ha åkt till Wigis å hans tjej Denisé för att äta lite middag men vi kom överens om att det bli lite sent så vi ska ta det en annan dag. Så jag får vara hemma å det känner jag att det behövs för jag är inte så pigg och lägger mej gärna i sängen för att glo på en film men det får väntas då jag vill se bb live kl 21.00 =)


Paret lämade ju bb igår å jag förstår inte varför men mer får man veta ikväll.

kl 08.41 Snart bege mej till jobbet

Publicerad 2011-02-26 08:41:49 i Allmänt,

Seg dag igår så skrev inget.. Jobbade 10-19 sen när jag kom hem slappade jag bara och sen kl 22.00 tittade jag på bb sen vart det sängen som gällde. Nu ska jag snart röra mej till jobbet å jobba 09.30-17.05. Ska kanske försöka hinna in på bolaget på lunchen om jag hinner å köpa lite vin. Ska förmodligen träffa alla idag å fira Niclas som har fyllt 25år =)

Hoppas alla får en bra lördag.. KraaM!

containern är låst :/

Publicerad 2011-02-24 16:01:02 i Allmänt,

Idag händer det inte så mkt som vanligt.
Har tvättat två maskiner och ska väl tömma diskmaskinen nu oxå så man kan kasta in allt som ligger i slasken. Vi har ju varit lite lata kanske, maskinen har stått ren i två dagar haha ;) ...

Igår fick jag även Fredrik å rensa sina fyra kartonger med data prylar och mer än hälften gick å slänga, kanon bra. Det som inte var så bra var att containern här utanför var låst å jag har fan prövat alla nycklar som finns. Sist hade man kanske bara tur då den var upplåst men gud så iriterande nu står det ju två svarta soppåsar i hallen å bara tar plats 'hmm' inte så genomtänkt kanske XP

Ja jusste igår var vi ju oxå å titta på lägenhet men den var nog inte heller något för oss, såå synd. Vi vill ju ha något som man fastnar för å inte bara köpa för att köpa å ha eget.. Men våran tid kommer väl den med.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela