Ung tvåbarns mamma ♥

Jag bor tillsammans med min sambo/fästman Fredrik.
Vi har vart tillsammans sen 2006 och förlovade oss 2008.
Vi fick en liten son vid namn Ted den 23September 2011♥
och en liten tjej vid namn Eliis den 9Juli 2014 ♥
Skriver om allt ifrån min vardag, mamma livet, barnen och lite till.

Månen

Publicerad 2012-10-31 22:21:43 i Vardag,

Har ni sett vad stark månen är i kväll?
Tycker det är både mysigt och fint när man ser skenet i vardagsrums fönstret och går man till fönstret så ser man hur den lyser upp balkongen :)

•Hemfärd•

Publicerad 2012-10-31 17:45:40 i Vardag,

Då var denna jobb dag över, sitter nu på tåget hem. Ska mysa ordentligt med Ted innan han ska gå å lägga sig :)
Imorgon är jag ledig och Ted får då va hemma med mej och Fredrik tänkte åka å jobba igen. Lika bra å ha han hemma en dag till, han verkar ju mkt piggare idag och har sovit bra men jag vill va på den säkra sidan 😊

Afterwork!!

Publicerad 2012-10-31 09:03:42 i Vardag,

Då var man på väg till jobbet idag igen. Fredrik och Ted är fortfarande dåliga och är hemma idag oxå. Tycker lite synd om Fredrik då det är jobbigt å ta hand om ett sjukt barn när man själv är sjuk.

Igår var det jobb till kl 17 sedan en kaffe på ett fik med Helena, super trevligt. Efter kaffet fick det bli en kort promenad och sedan bestämde vi oss för en afterwork ^^ Ja varför inte, vist det var en vardag men vi har inte träffats på väldigt länge och hur många har inte tagit en afterwork? :P Detta var dock min första. Vi hade super trevligt och babblade på om allt möjligt och klockan bara sprang iväg och vi rörde oss hem vid 11 tiden så i säng var jag inte förns vid 12. Vart ju senare än vad vi tänkt men vad gör det ;).

Imorse var jag rätt trött å seg men har knappt sovit något, var rädd för att försova mej så vaknade ett x antal ggr och titta på klockan och så har även mardrömmarna vart på mej, usch..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela