Ung tvåbarns mamma ♥

Jag bor tillsammans med min sambo/fästman Fredrik.
Vi har vart tillsammans sen 2006 och förlovade oss 2008.
Vi fick en liten son vid namn Ted den 23September 2011♥
och en liten tjej vid namn Eliis den 9Juli 2014 ♥
Skriver om allt ifrån min vardag, mamma livet, barnen och lite till.

Ted vill ha en ny kvälls rutin

Publicerad 2012-05-31 20:41:11 i Ted ♥,

Andra kvällen på rad nu har jag vart tvungen å ligga bredvid Ted i våran säng å natta honom. Han total vägrar å somna i sin säng och själv i våran. Så kvällarna börjar med att spenderas i sängen för att han ska somna sen går jag och har lite egen tid innan jag själv går och lägger mej. Detta måste ju oxå vara en period, eller??
Han verkligen gal skriker när man försöker få honom å sova i sin säng, han skriker så mkt att han hostar och får kväljningar :/ Verkligen inge kul. Men det är ju mysigt så här å natta honom å få krama honom lite extra :)

Han sover nu och jag ska springa ner till tvättstugan och hämta upp det sista sen är man klar där å då funderar jag faktiskt på att lägga mej i sängen igen och titta på tv och på Ted när han sover <3

Hemma dag!!

Publicerad 2012-05-31 10:21:05 i Allmänt,

Halv 7 ville Ted upp idag. Förstår inte varför han vaknar tidigare nu, en halvtimme extra skulle ju inte skada ;). Idag skulle vi gått å mött min pappa men han har så ont i knät å går nu å haltar igen så han och vi stannar hemma. Kan va skönt å vara hemma en dag nu oxå efter att ha vart ute så mkt. Det behövs ju plocka lite här hemma så tänkte ge mej på det å senare har jag tvättstugan och även en inköps lista ska skrivas så vi kan åka å stor handla i helgen.

Känner mej duktig

Publicerad 2012-05-30 16:45:05 i Allmänt,

Då har man vart ute halva dagen :)
Gick hemifrån kl 12.50 och kom hem igen kl 16.05, sköönt. Vi mötte först upp Bea och Molly så vart det en promenad på en timme sen in i centrum och satte oss på ett café och tog en liten fika (ingen gosak då) medans barnen åt mellis, där satt vi i ca 1tim och 30min sen rörde vi oss hem så där vart en promenad på 20min för mej, duktig jag känner mej nu. Vi pratade även om att eventuellt börja träna tillsammans. Bea tränar redan men att jag kanske ska haka på henne :).

På hem vägen plockade jag även lite syrener (vist heter dom så?). Dom luktar ju såå gott å jag har tänkt på det några dagar tillbaka men alltid glömt det när jag vart ute.
På promenaden stannade vi även till på en lekplats och lät barnen gunga lite så nu har Ted fått pröva på det och han tyckte det var jätte kul, ett stort PLUS från honom :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela