Ung tvåbarns mamma ♥

Jag bor tillsammans med min sambo/fästman Fredrik.
Vi har vart tillsammans sen 2006 och förlovade oss 2008.
Vi fick en liten son vid namn Ted den 23September 2011♥
och en liten tjej vid namn Eliis den 9Juli 2014 ♥
Skriver om allt ifrån min vardag, mamma livet, barnen och lite till.

DAGS O SOVA

Publicerad 2011-04-30 22:36:48 i Allmänt,

Har hunnit får ner en hel del idag så det känns skönt. Nu börjar jag bli trött å ska lägga mej i sängen nu å titta på en film som jag kan somna till =)  Blir att ställa kl på 8.00 så man hinner äta frukost och packa ihop datorerna eller ja Fredrik får packa ihop sin egen ;P   och säng kläderna ska ner i en stor kartong. Johan kommer kl 9 så då är det bara att köra igång, Jag kommer dock inte att hjälpa till att bära då jag precis har kunnat packa ner sakerna å idag fick jag ont i ryggen (inte så ont så man klagar precis) men mitt uppdrag är att packa upp sakerna i nya lägenheten sen, Kan ju göra sånt i min egen tackt och vila när jag vill å Fredrik kommer ju annars bara ställa sakerna på fel plats i köket (har mest köks saker) så det fixar jag utan att klaga om hjälp 'hehe'.. Nej natti natti på er hoppas ni har haft en mysig lördag eller en party valborg.

Kartonger överallt

Publicerad 2011-04-30 11:41:29 i Allmänt,

åå imorrn blir det av =D
Äntligen flyttar vi å det ska bli så skönt. Kan bestämma själv vad jag vill ha för färger å i vilket rum =)  Kommer säkert handla en hel del på jobbet nu så man har nya saker till den nya lägenheten. Jag misstolkade Fredrik igår, Jag trode ju Johan skulle hämta släpet kl 9 men han kommer vara här med det kl 9 så det blir att ställa kl på 8 fast jag kommer säkert vakna tidigare som idag då man vakna halv 8 å inte kunde somna om. Idag ska det sista ner å alla gardiner ska plockas ner, Senare ikväll får man väl ta datorerna för jag vill ju ha musik under dagen.. Vet inte när vi kommer få internet där borta men ska nog hinna slänga upp ett eller två inlägg till innan datorn plockas ner (om jag orkar kanske jag till och med packar ner den imorgon bitti)


Det står kartonger överallt jusst nu

PACKAR

Publicerad 2011-04-29 16:57:10 i Allmänt,

Håller på å packar en del. Har vart och kastat lite glas och även gett lite kläder till afrika och så har min snälla mamma vart här med lite kartonger till mig =) .. Jag vilar en del imellanåt och sätter mig vid datorn men ska göra ett ryck till nu så man slipper stressa imorrn. Joahn har lånat ett släp av sin chef som han hämtar kl 9.00 på söndag morgon å då ska Fredrik och Wigis börja förbereda å ta ner en hel del så det bara är att lasta på när Johan kommer med släpet. Jag är jätte tacksam för att våra komisar är så snälla och hjälper oss med flytten, Stort + till er =) .. Johnny och Sofi bor ju i bålsta så dom hjälper till där och lastar ur släpet.. Kanoon. Nej måste packa nu..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela