Ung tvåbarns mamma ♥

Jag bor tillsammans med min sambo/fästman Fredrik.
Vi har vart tillsammans sen 2006 och förlovade oss 2008.
Vi fick en liten son vid namn Ted den 23September 2011♥
och en liten tjej vid namn Eliis den 9Juli 2014 ♥
Skriver om allt ifrån min vardag, mamma livet, barnen och lite till.

Ska bli uppringd!!

Publicerad 2012-04-30 10:10:40 i Allmänt,

Sitter och försöker få tag i BVC eller en distriktssköterska som jag kan få prata med. Ted är ju helt röd i rumpan och det har vart så till och från i ca två veckor och nu blir det bara värre. Igår såg det verkligen inte bra ut.. Dom ska iaf ringa upp mej så jag hoppas dom gör det. Börjar ju ana ifall dom har stängt idag fast det är ju en vanlig arbetsdag förutom att det är halv dag då da.. Vill att nån ska ta en titt på det, igår ringde jag ju sjukvårdsupplysningen och hon sa oxå att jag skulle ta kontakt med med nån som kan ta sig titt...

En bra lördag.

Publicerad 2012-04-29 11:47:58 i Allmänt,

God förmiddag!
Ted vaknade kvart över 7 och idag var jag lite lat och gjorde välling så man fick ligga och dra sig lite. Började städa lite och Fredrik gick å köpte frukost :).

Igår kom vår vän Johan hit på middag och nåt glas rött till ;). Det vart kort spel, prat och skratt i mängder och kl 4 imorse kom vi i säng (usch då) men Fredrik var smart och la sig vid två men jag och Johan spelade klart och pratade lite och tiden bara for iväg så lite trött är man ju idag men det går ju alltid över efter nån timma.

Vår lyx frukost :) Väldans gott!

GÅR I GÅSTOLEN!!!!!

Publicerad 2012-04-28 11:26:18 i Ted ♥,

Ja nu gäller det att ha koll på ungen här.
I onsdags satte jag honom i gåstolen som inte används på ett tag och ungen började ju ta sig framåt i den eller ja åt sidorna och bakåt men han kan ju vända på sig, Helt sjukt vad fort det går och nu går han runt i hela v-rummet så fort han sitter i den och självklart ska han försöka ta tag i saker som han inte får så har fått plocka undan ljusstakar från bordet och tv bänken och rensat bort allt under bordet.

Gick nyss på toa och när jag kom tillbaka hade han gått till den stora gröna växten och rykt ett blad och där satt han stolt och lekte med det.. hehe...

Busunge <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela