Ung tvåbarns mamma ♥

Jag bor tillsammans med min sambo/fästman Fredrik.
Vi har vart tillsammans sen 2006 och förlovade oss 2008.
Vi fick en liten son vid namn Ted den 23September 2011♥
och en liten tjej vid namn Eliis den 9Juli 2014 ♥
Skriver om allt ifrån min vardag, mamma livet, barnen och lite till.

Lite små lyx på en söndag

Publicerad 2012-12-30 19:52:35 i Vardag,

När jag kom hem Höll Fredrik på med maten, oxfilé och ugnsstekt potatis och även ett glas rött till 😊 Super gott var det, inte bara nog med det Han diskade även efter maten Vilken lyx!!

Jag har passat på å kramats och lekt med Ted och nu har jag lagt honom å vi fortsätter kvällen med lite vin och film på teven.

Halv stressig morgon

Publicerad 2012-12-30 10:48:55 i Vardag,

Gick upp lite senare än tänkt i morse så hade 20min på mej innan det var dags å gå till bussen men jag han iaf med mycket tyckte jag. Klä på mig, äta frukost, göra kaffe, byta blöja på Ted, göra en lite flaska till Ted och 'packa' jobb väskan.
Nu sitter jag på tåget mot jobbet med kaffet i handen.

Igår när jag kom hem vart det massa mys och bus med Ted sedan åt vi middag och där bestämde Fredrik pizza och det var ju väldigt länge sen vi åt det så det satt fint 😉
Sedan passade jag på med enu mera lek med Ted innan han skulle sova för natten. Fredrik somnade i soffan så jag tog fram mina sy saker å fixade ena prydnads kudden till soffan. Sydde ju två fodral men som vart lite stora så sydde in den lite och satte dit knappar i öppningen, riktigt nöjd vart jag 😊
Han dock bara med den ena då Fredrik vaknade och vi satte oss å spelade lite Playstation då.

(Försökte publicera detta inlägg för 1,5 timme sen)

Igår kväll!!

Publicerad 2012-12-29 09:09:19 i Vardag,

Ja då sitter man ännu en dag på tåget mot jobbet. Trött och seg är jag oxå.

Igår jobbade jag 11-18 och när jag kom hem vid 7 gick Fredrik ner till Johnny och dom andra grabbarna. Dom hade en grabb kväll med hockey, öl, mat och sedan utgång, jag fick sällskap av Sofi hela kvällen. vi gjorde super god mat, tog en cider, snacka skit och spelade skylanders på ps. Vid 1 gick hon hem å jag gick å la mej.

En skön å lugn kväll 😃

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela