Ung tvåbarns mamma ♥

Jag bor tillsammans med min sambo/fästman Fredrik.
Vi har vart tillsammans sen 2006 och förlovade oss 2008.
Vi fick en liten son vid namn Ted den 23September 2011♥
och en liten tjej vid namn Eliis den 9Juli 2014 ♥
Skriver om allt ifrån min vardag, mamma livet, barnen och lite till.

TISDAG!!

Publicerad 2012-01-31 10:42:15 i Allmänt,

Ted vaknade kl 7 och ville ha mat. Han låg och små pratade och log ett tag innan han somnade om men jag höl mej vaken och steg upp kl 8 så jag kunde äta frukost i lugnet :). Gosat och smörjt in Teds huvud med olja, han har rätt mkt skorv. Nu sover han och jag tittar o.c. När han vaknar ska vi nog gå till lilla öppna förskolan :)

Träffat Sandra & lilla Elwin idag!!

Publicerad 2012-01-30 18:01:26 i Allmänt,

Halv 9 ville Ted stiga upp i morse så det var bara att gå upp men det gjorde inget för jag kännde mej ut vilad fast jag somnade vid kvart över 1 inatt. Låg och tittade på O.C avsnitt och var var för spänande för att sluta ^^. Min vän Sandra och hennes lilla Elwin är i stockholm på besök så hon skrev i morse och frågade om jag ville ses idag, Klaart jag ville ses. Fixade iordning mej och Ted sen gick jag och möte henne och Frida utanför hemköp. Vi tog en fika, pratade, gick runt lite i dom få butikerna som finns här och sen vart det att äta lunch =). Vi gosa självklart lite med varandras bebisar lite till Ted vart lite tjurig och ville ha mat då bytte vi tillbaka ;P.
Himla trevligt har jag haft idag iaf. Vi beastämde att vi ska hinna ses en gång till innan hon åker hem.

På bok handeln köpte jag ett scrapbook kit, Vart billigare så än att plocka allt försig. Ska framkalla lite bilder nån dag oxå sen ska det scrapas =). Ska göra om graviditeten och Teds första tid, kommer bli så bra (hoppas jag iaf ;P)

Mysig dag

Publicerad 2012-01-29 18:43:15 i Allmänt,

Typ halv 4 kom vi hem i natt/morse och klev upp vid 11 och åt en super frukost :) såå gott. Jag diskade lite sen tog Fredrik över och han gjorde även rent spisen och dammsög och jag hoppade in i duschen och kl 2 gick vi upp till Katta och skulle hämta hem Ted. Allt hade gått super och han hade varit glad hela tiden. Så fort han vaknade så tog jag upp honom och gosade och pussade och sen var det Fredriks tur. Va kvar en liten stund innan vi begav oss hem men först in på Hemköp å handla till middagen.
Åt för en halv timme sen, riktig umgås mat och gott så klart. Ted började bli lite grinig men Fredrik la honom i sängen och han somnade efter 5min, trött liten kille. Hoppas han bara sover en liten stund annars somnar han väl inte vid 9 sen..

Middagen!!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela