Ung tvåbarns mamma ♥

Jag bor tillsammans med min sambo/fästman Fredrik.
Vi har vart tillsammans sen 2006 och förlovade oss 2008.
Vi fick en liten son vid namn Ted den 23September 2011♥
och en liten tjej vid namn Eliis den 9Juli 2014 ♥
Skriver om allt ifrån min vardag, mamma livet, barnen och lite till.

Värk, inge vidare!!!

Publicerad 2012-03-30 14:19:35 i Allmänt,

Ååå.. Har haft en svag mens och huvudvärk nästan hela dagen så nu när jag lagt Ted för att sova tänkte jag ta mej en Alvedon och endast ligga i soffan och vila, jag har ju en låång och rolig kväll/natt framför mej så jag måste ju verkligen orka.. Idag åker jag och 6 tjejer till på en 24 timmars kryssning :) och det kommer bli super kul men ändå kännas konstigt då jag inte åkt nån stans utan Fredrik på väääldigt länge. Fredrik kommer ha Ted så dom får lite far och son tid tillsammans :)
Nej vila var det ja.. Jag ska försöka svara på kommentarerna när jag vilat lite och har tid :) ha en riktigt bra fredag på er :D

Det växer!!

Publicerad 2012-03-30 10:38:56 i Vårt Hem,

Här har det börjat växa nu :).
Rädisa, gurka, purjolök och krassen har börjat lite smått nu. Kul å se att nåt händer och Fredrik är ju lite stolt oxå ;)

Livsfarligt!!! Paniiik!!!

Publicerad 2012-03-29 23:12:54 i Ted ♥,

USSSCH väärsta paniken jag fick idag. Jag satt i soffan och Ted på golvet på sin lek matta och sen börjar han hosta lite och jag tittar då på honom och det såg ut som en helt vanlig hosta men jag fortsatte att titta på honom och helt plötsligt bara rinner det tjock slem från munnen och jag hoppas upp ur soffan och springer dom två meterna till honom och så började han spy och jag plocka upp honom fort, det kom en rätt stor pöl och sen tvär slutade det och jag fattade inte vad det va förns jag tittade på golvet bredvid mej och där ligger en bit plast tyg från LEK MATTAN, hur har han kunnat dra bort den??? Sånt ska ju vara barn säkra. Den hade alltså fastnat i hans hals och det var ju jävla tur att den kom upp/ut. Den mattan kommer jag numera INTE att använda..
Ted mår iaf bra och har inte visat något täcken på att han har ont i halsen efter detta.. Phjuu... Stakars min lilla älskling<3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela