Ung tvåbarns mamma ♥

Jag bor tillsammans med min sambo/fästman Fredrik.
Vi har vart tillsammans sen 2006 och förlovade oss 2008.
Vi fick en liten son vid namn Ted den 23September 2011♥
och en liten tjej vid namn Eliis den 9Juli 2014 ♥
Skriver om allt ifrån min vardag, mamma livet, barnen och lite till.

Gravid v.16 (15+2)

Publicerad 2011-03-30 20:38:11 i Gravid ♥,

Då gick man in i vecka 16 i måndags.
Tänkte faktiskt slänga upp en bild hur jag ser ut nu,
Har fått en liten bebis mage =)


Gravid vecka 16

Din bebis

Din bebis är nu ungefär 80 gram och 11-14 cm stor! Det är inte bara fostret som växer, utan också livmodern och moderkakan blir större för att kunna försörja utrymme och näring till ditt växande barn. Bebisen kan nu gripa med händerna, sparka och tillochmed göra kullerbyttor! Huvudet är nu upprätt och i ansiktet utvecklas muskler som gör att den redan kan grimasera, som att till exempel kisa, rynka pannan och öppna munnen. Skelettet har nu tillräckligt med kalcium för att kunna synas på en röntgenbild. Naglarna är väl utvecklade och benen är längre än armarna. Då fostret rör sig allt mer och allt livligare så kan du möjligen börja känna dess rörelser i magen. En del kvinnor säger att det känns som gaser eller att magen kurrar. Om du inte känner bebisens rörelser ännu så ska du inte oroa dig, eftersom det kan dröja ända till vecka 20 innan du känner något.

 

Du

Du kan känna att hjärtat slår hårdare än vanligt. Det beror på att du nu har 20-25% mer blod än vad du har normalt. För bara sex veckor sedan vägde din livmoder ungefär 140 gram. Nu väger den 250 gram, nästan en fördubbling! Fostervattnet som omger fostret väger ungefär 200 gram.Mjölkkörtlarna börjar producera mjölk omkring denna veckan och detta kan orsaka spänning och ömhet i brösten. Blodkärlen blir mer synliga under huden på grund av den ökade blodgenomströmmningen.
Tisdag 29 Mars

Publicerad 2011-03-29 10:48:24 i Allmänt,

Kunde inte blogga igår eftersom Wigis lånade min dator, Fredrik och han spelade lite så för mej vart det lat framför tven.. Imorse när jag vaknade hade jag grymt i ryggen men nu har det försvunnit som tur är annars hade jag nog aldrig pallat jobbet idag. Jobbar 12,30-19.00 idag och vi har mkt att göra som ska vara klart till torsdag men som tur är så är iaf lagret klart =)..

Nej nu bara lata ett tag till för om en timme är det dags å gå till jobbet.

LYXAT TILL DET LITE FÖR MEJ

Publicerad 2011-03-27 23:25:33 i Allmänt,

Efter att ha tittat på bb avsnittet som jag missat hoppade jag sedan ner i ett varm bad för att hoppas på att smärtan skulle försvinna lite å det har den gjort bara hoppas på att det håller sig så här ''peppar peppar ta i trä''. I badet passade jag på å raka benen, fila fötterna lite och köra en hårinpackning när jag väl var klar i badet så forsatte jag, Det fick även bli en ansiktsmask och fixa till naglarna lite. Min förstärkning som jag kör på mina naglar var halft borta och det såg förj*vligt ut men det var bara bort med den och måla på nytt passade oxå på att måla naglarna i färg nu riktigt skönt. Nu känner man sig som en människa igen men i morrn kväll är man väl lika trött, seg och jag kommer säkert ha ont :/ Men jag får väl bita ihop och göra mitt bästa... Nu ska det bli sängen för mej för i morrn väntar enu en jobb dag.!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela